Mengenai Kami
TASNIM TRAVEL & TOURS SDN BHD adalah sebuah agensi pelancongan yang berlesen dengan lesen perlancongan daripada Kementerian Pelancongan Malaysia (PKL / LN 900 12/5815), ejen IATA (International Air Transport Association) (20-314324) dan ahli Malaysian Association of Tour and Travel Agents (MATTA) (MA 3574). Selain itu, kami juga mendaftar di bawah Kementerian Kewangan (MOF). Syarikat kami terletak di Batu Caves, Selangor.

TASNIM TRAVEL & TOURS SDN BHD menyediakan banyak jenis pakej lawatan Muslim (PAKEJ UMRAH) dalam dan luar negeri. Pakej pelancongan kami termasuk Mekah, Mesir, masjid Palestin, dan tempat-tempat lain. Pakej pelancongan kami adalah termurah bagi penerbangan dan Visa atau bayaran lain.

TASNIM TRAVEL & TOURS SDN BHD menawarkan pelbagai jenis pelangon pakej dengan harga yang berpatutan dan menarik. Jika anda adalah pertama kali melancong, ejen kami yang berpengalaman juga boleh membantu anda dalam merancang perjalanan anda.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau memerlukan maklumat lanjut, sila hubungi kami. Kami akan menjawab sebarang pertanyaan anda.


Switch To Desktop Version